Rólunk

Szécsi Judit vagyok, az SzjDecor.hu alapítója. Évtizedek óta foglalkozom dekorációk készítésével. A fa illatát már nagypapám révén sikerült megszeretnem, illetve nőként mindig is szerettem a virágokat, a növényeket. 
Az elmúlt néhány év alatt alkalmam nyílt a dekoratőri, virágkötői szakmával mélyebben is megismerkednem, így  régóta dédelgetett álmomat valósítom meg azzal, hogy a virágok iránti vonzalmamat ötvözöm a fa természetes szépségével.
 Ma már a műalkotásaimat a harmonikus igényesség jellemzi, mind színvilágukban, mind megjelenésükben is. Célom az hogy a vásárlóimat az alkotásaim által közelebb hozzam a természethez a rohanó világukban. Inspirációimat mindig vissza lehet vezetni egy - egy illat, hang, tájkép által keltett érzetekhez, amelyek már - már néha meseszerű, álomvilágba elrepítő.
Minden egyes darab elkészítésénél arra törekszem,  hogy megrendelőim számára komplett vizuális élményt nyújthassak át.

Éppen ezért kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozom legyen az élő, természetes, vagy selyem alapanyagok. A fa kellékek nagy részét saját műhelyemben készítem, így egyedi elképzeléseknek is eleget tudok tenni.
Minden egyes kézműves alkotásom szívvel lélekkel, rengeteg tervezéssel és munkával készítek el. Számomra fontos az egyediség. Az otthonunk és mi is megérdemeljük, hogy valami egyedi, különleges legyen a birtokunkban. Ezért ritkán készítek két teljesen ugyanolyan terméket.

Amennyiben személyesen szeretné a kézműves termékeimet megtekinteni, megvásárolni Egerben, a Mátyás király utca 108. szám alatt található Virág-sziget ékszerdoboz üzletemben várom sok szeretettel, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!